Τρόποι Πληρωμής - Παραλαβής

Οιδιαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η Αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό και πληρωμή με PayPal.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας αποστείλουμε με email τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού αφού ελεγχθεί η παραγγελία σας.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, επιλέξτε πληρωμή με PayPal για να σας αποστείλουμε το λογαριασμό (payment request) με PayPal. Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή μέχρι να μας αποσταλέι η επιβεβαίωση πληρωμής από το PayPal. Το www.armyland.gr είναι επίσημα εγκεκριμένος και πιστοποιημένος συνεργάτης του PayPal. Κάντε αγορές με ασφάλεια χωρίς να αποκαλύπτεται σε εμάς τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Η παραλαβή της παραγγελίας στην Ελλάδα γίνεται κατ'οίκον αφού η παραγγελία σας στέλνεται με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛ.ΤΑ. Για παραγγελίες αξίας άνω των 100€ δεν χρεώνονται μεταφορικά. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 100€ υπάρχει χρέωση 4€ ανεξαρτήτου μεγέθους παραγγελίας.

Για την Κύπρο, τα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη η αποστολή γίνεται με την υπηρεσία αποστολής δέματος εξωτερικού συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η χρέωση είναι διαφορετική ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας ("Το καλάθι μου") υπάρχει εφαρμογή υπολογισμού μεταφορικών.

Η παραγγελίες εκτελούνται ανάλογα με την αναγραφώμενη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνήθως εκτελούνται εντός 3 ημερών.