Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50
Facebook Instagram
Armyland
Search
Compare0 Favorites0 Login Cart0

Τρόποι Πληρωμής - Παραλαβής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η Αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, πληρωμή με PayPal και χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω της υπηρεσίας Payment Link της Eurobank.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας αποστείλουμε με email τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού αφού ελεγχθεί η παραγγελία σας.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, επιλέξτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal για να σας αποστείλουμε το λογαριασμό (payment request) με Eurobank Payment Link ή PayPal. Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή μέχρι να μας αποσταλεί η επιβεβαίωση πληρωμής. Το armyland.gr είναι επίσημα εγκεκριμένος και πιστοποιημένος συνεργάτης του PayPal και της Eurobank Payment Link. Κάντε αγορές με ασφάλεια χωρίς να αποκαλύπτεται σε εμάς τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Η παραλαβή της παραγγελίας στην Ελλάδα γίνεται κατ'οίκον αφού η παραγγελία σας στέλνεται με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα courier των ΕΛ.ΤΑ ή Γενική Ταχυδρομική. Για παραγγελίες αξίας άνω των 50€ δεν χρεώνονται μεταφορικά. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 50€ υπάρχει χρέωση 4€ ανεξαρτήτου μεγέθους παραγγελίας.

Για την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη η αποστολή γίνεται με την υπηρεσία αποστολής δέματος εξωτερικού συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η χρέωση είναι διαφορετική ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας ("Το καλάθι μου") υπάρχει εφαρμογή υπολογισμού μεταφορικών. Τυχόν διαφοροποιήσεις στα έξοδα λόγω όγκου θα επικοινωνείτε πριν την τελική χρέωση και αποστολή.

Οι παραγγελίες εκτελούνται ανάλογα με την αναγραφώμενη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνήθως εκτελούνται εντός 3 ημερών.